Снимка Булфото, архивМинистърът на младежта и спорта Красен Кралев взе

...
Снимка Булфото, архивМинистърът на младежта и спорта Красен Кралев взе
Коментари Харесай

Кралев: Проактивността и иновациите са част от ДНК-то на младежите

Снимка Булфото, списък

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев взе присъединяване във видеоконференция на министрите на младежта в Европейския съюз по отношение на отражението на COVID-19 върху бранш " Младеж ". В срещата се включи и европейският комисар с сектор “Иновации, проучвания, просвета, обучение и юноша ” Мария Габриел.

“Младите хора и младежките организации съумяха да покажат, че проактивността, нововъведенията и солидарността са част от тяхната ДНК. Те продължиха да извършват доста от младежките действия през цифрови информационни канали. Младежките центрове и пространства в България поддържат младежите като основават и споделят видеоклипове и онлайн наличие по тематики, забавни за тях. Голям брой младежи и юношески организации подхващат доброволчески действия в поддръжка на хора и групи от хора, които са най-засегнати от пандемията COVID-19 ”, сподели министър Кралев, представен от пресцентъра на министерството.

Красен Кралев даде за образец някои от практиките на младежите, които включват отговаряне на гореща линия за възрастни хора и хора, живеещи сами, както и снабдяване на артикули от първа нужда за тях. Други действия се концентрират върху даването на безвъзмездни защитни маски за многократна приложимост на хора с увреждания и безвъзмездна храна за хора в потребност. Доброволците имаха основна роля в поддръжка на лечебните заведения и лечебните заведения и в активността на националните и локалните управляващи.

“В тези изпълнени с провокации времена, българското държавно управление продължи да оказва поддръжка на нашите младежи и юношески организации. Младите хора в заетостта и младежите бизнесмени се възползваха от разнообразни хоризонтални ограничения. На учениците и студентите бе обезпечена опция да продължат образованието си онлайн ”, уточни министърът на младежта и спорта.

Той добави, че българското държавно управление подсигурява, че всички бюджети и заплащания са непокътнати, макар анулацията на разнообразни действия. Освен това са удължени интервалите за осъществяване на националните юношески планове.

„ Към момента България е в развой на последователно намаляване на анти-пандемичните ограничения. Успешно ограничихме разпространяването на вируса. Днес младежите още веднъж практикуват редица спортове, посещават музеи, художествени галерии и библиотеки “, сподели още Красен Кралев. Той счита, че е належащо да се активизират всички съответни стратегии и схеми на Европейски Съюз за справяне с последствията за младежите и младежките организации.

„ България приканва Европейската комисия да обезпечи задоволително еластичност при осъществяването на стратегиите на Европейски Съюз, в това число посредством преразпределение на средства сред разнообразни действия. Младежкият бранш би трябвало да може да се възползва изцяло от всички благоприятни условия “, уточни още министър Кралев.

 

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума можете да я въз
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР