Снимка: Булфото, архивЛюбо Нейков за първи път е толкова откровен

...
Снимка: Булфото, архивЛюбо Нейков за първи път е толкова откровен
Коментари Харесай

Любо Нейков не тръгва за участие без вещ на дъщеричката си

Снимка: Булфото, списък

Любо Нейков за първи път е толкоз прям за най-скъпия човек в живота му - 9-годишната му дъщеричка Анна, с която брачната половинка му Гинка го подари.

Комедийният артист призна, че всякога, когато потегля на дълго турне, взима със себе си движимост или дреха на дребната, тъй като другояче му е доста мъчно да се раздели с нея.

" Когато беше бебе, хващах чорапчето, издърпвах го и си го прибирах в джоба ", описа пред bTV звездата от " Столичани допълнително ", написа Блиц.

В момента комикът носи фланелка, върху която е отпечатана рисунка на щерка му - сърце със сгушено в него мече.

" Ани ми сподели, че ще чака да й върна фланелката, което значи, че ще чака да се прибера жив и здрав ", добави разгорещено Нейков.

Междувременно артистът се стяга за огромно турне из страната със спектакъла " Женитба ", чиято премиера е на 9 февруари в спектакъл " Сълза и смях ", а в комедията на Гогол Любо ще разсмива публиката дружно с Румен Угрински, Станимир Гъмов, Роберт Янакиев, Моню Монев, Снежана Макавеева, Албена Павлова, Невена Бозукова и други

 Режисьор на спектакъла е Лилия Абаджиева, а след премиерата в столицата, представлението ще премине през Благоевград на 17 февруари, Варна на 19 февруари, Пловдив на 23 февруари и Стара Загора на 26 февруари.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашат
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР