Снимка Булфото, архивЛидерът на Републиканци за България Цветан Цветанов каза

...
Снимка Булфото, архивЛидерът на Републиканци за България Цветан Цветанов каза
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Това са единствените възможни мерки

Снимка Булфото, списък

Лидерът на " Републиканци за България " Цветан Цветанов сподели в предаването " Лице в лице " по bTV във връзка въвеждането на наложителен документ, който ще е нужен за всички действия на закрито:

Това са единствените вероятни ограничения. Това е процедура, която се ползва в съвсем всички страни по света. Трябва да ограничим разпространяването, а това може да стане с подхванатите ограничения. В последните близо две години нито едно държавно управление не съумя да прояви политическо водачество, а тъкмо противоположното – политиците направиха всичко допустимо да разделят обществото на имунизирани и неимунизирани. 

По думите му би трябвало да се направи осведомителна акция, която към този момент е много закъсняла, с цел да може хората да създадат своя избор.

По тематиката с енергетиката Цветанов посочи, че е небходимо да се изградят спомагателни мощности на АЕЦ " Козлодуй ", както и да се създаде нова енергийна тактика за България, тъй като последната от 2011 година към този момент не е настояща.

Трябва да благодарим на всички политици от времето на прехода, че принадлежим на Европейски Съюз и НАТО, което ни подсигурява териториалната сигурност. Последните 20 години ние говорехме за диверсификиция и отдалечаване от Русия, само че това не се случи. За последните 12 години интерконекторната връзка Комотини – Стара Загора още не е построена, само че тръбата на " Турски поток " беше построена за 1,5 година, само че никой не знае къде се намира Пътната карта, подписана сред " Газпром " и Теменужка Петкова, където може би са записани зависимостите ни с съветската страна, разяснява той.

Председателят на " Републиканци за България " засегна и въпроса с Русия, наблягайки, че " в последните 15 години всяко едно политическо управление у нас е прокарвало най-сериозните съветски ползи заради неналичието на диверсификация ".

,,Русия блокира всичко, което е като районна самодейност в Черноморския район. Последните 15 години всяко едно политическо управление прокара най-сериозните съветски ползи, тъй като сега нямаме диверсификация. Случаят със Скрипал е прегледен образец по какъв начин работи Русия``, добави Цветанов.

Той разкри, че преди време Борисов, Дончев и Теменужка Петкова са имали срещи с хора от съветска страна, които са участвали в забранителния лист на Европейски Съюз поради глобите против Русия, уточни още той.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР