Снимка Булфото, архивЛидерът на ГЕРБ Бойко Борисов побърза да отрече

...
Снимка Булфото, архивЛидерът на ГЕРБ Бойко Борисов побърза да отрече
Коментари Харесай

Борисов отрича да има фирма с Пеевски или да е вземал пари от Божков: Кюлче съм пипал един път в живота си

Снимка Булфото, списък

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов побърза да отхвърли догатките, че точно той е корумпираният водач, който се е облажил с помощта на олигарси в България:

" Кюлче в живота си съм пипал единствено един път в трезора на Българска народна банка. За персоналния си живот няма да приказвам. Това момиче го набедиха. Аз в никакъв случай не съм го виждал. Представете си, че сте фамилен и разгласят, че имате държанка. ", сподели Борисов.

„ Няма да изреждам, само че единствено желая да припомня за какво ме избраха за основен секретар, кмет на София и по-късно десетки пъти на избори. Именно поради битката с корупцията, за която сме създали доста. Не мога да приема недомлъвките на някои политически водачи. Моите връзки с Пеевски от дълго време съм ги изяснил и те са единствено политически. Нито имаме компании, нито имаме общо бизнес. Не сме получили и стотинка от лицето Божков ”. 

На брифинг той акцентира, че поддържа наложени от Съединени американски щати наказания и се надява и българските институции да се задейства.

" Ако би трябвало да поемаме виновност за нещо, то е за нашия зам.-министър Панов, който беше уволнен след експлоадирането на абсурда. Желязков не съм го виждал. Другите дори няма да ги разясня. По време на нашето ръководство някои от тях бяха задържани ", напомни Борисов.

Той настоя да бъде продължено и следствието по шпионския скандал.

" Вчера Европейска комисия разгласи доста значими неща. Първо - България е една от дребното страни без макроикономически дисбаланс. Това източен бюджет ли е? Извинете се! Това е честно. Извинете се за началника на Национална агенция за приходите, извинете се и за ББР. Българска социалистическа партия е международен първенец по заличаване и банкрутиране на банки. Дали някой в този момент не се е огледал и в ББР, дали някой не желае в този момент да разклати тези чиновници? Дали няма подобен сюжети ", попита Борисов. 

Другите две неща, които Европейска комисия е оповестила за България, акцентира водачът на ГЕРБ, са, че страната е подготвена за Шенген и е с нулев недостиг. 
 



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР