Снимка Булфото, архивЛидерът на Движение Заедно за промяна“ Александър Томов

...
Снимка Булфото, архивЛидерът на Движение Заедно за промяна“ Александър Томов
Коментари Харесай

Томов смята, че Кремиковци е бил умишлено фалиран по времето на Сакскобургготски

Снимка Булфото, списък

Лидерът на Движение " Заедно за смяна “ Александър Томов съобщи, че глобите на Съединени американски щати към 6 български жители по закона " Магнитски “ не са единствено за тях, а става дума за цялата политическа система. Това сподели Томов в " Денят стартира “ по Българска национална телевизия.

" Ударени са с предизвестие, индиректно въпреки, всички партии на статуквото - и Българска социалистическа партия, и Движение за права и свободи, и Вътрешна македонска революционна организация, и ГЕРБ “, акцентира той.

" Има тежки корупционни кавги, които са просто замазани, прикрити и по този метод не може да се продължава. Стартът на тази мощна корупция стартира още през 2001-2002 година “, акцентира Томов.

Той уточни като образец казусът КТБ – " колосална корупция с политическо присъединяване, само че политици отговорни няма “.

" По предварителна информация, която имам следва през юли отчет на Европейска комисия за нашата страна, който ще е тежък, противен. Комисията на Екологичен потенциал взе решение особено да направи делегация за България - това значи, че сме нарочени за корумпирана страна. А това значи по-малко вложения, съмнение към страната “, означи Томов.

И беше безапелационен, че огромният проблем не е в олигарсите, а в политиците, които разрешават такава система да съществува. " Олигарсите са външният тип и системата се трансформира с нова власт. Борисов сподели, че е позволил неточности, само че не сподели какви “, посочи Томов и добави, че има огромни покупко-продажби, които са замазани. 

" Грешките на Борисов, които той не призна пред нацията, са слепване на властта с крупни олигарси, това, което става в ББР е корупция, договорката с Булгартабак, КТБ, Кремиковци също е замазана договорка от тези, които прибраха 100 милиона и го банкрутираха преднамерено “, акцентира Александър Томов.

Той сподели, че съгласно него корупцията е почнала след и по време на Симеон Сакскобургготски. Томов изясни, че ще взе участие в изборите и съобщи, че " не е почтено да има водачи, които дърпат откъм гърба конците и не поемат отговорност “.
 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР