Снимка Булфото, архивЛидерът на ДОСТ Лютви Местан е задържан заради

...
Снимка Булфото, архивЛидерът на ДОСТ Лютви Местан е задържан заради
Коментари Харесай

Извънредно! Задържаха Лютви Местан!

Снимка Булфото, списък

Лидерът на ДОСТ Лютви Местан е арестуван поради тежкото меле край Маказа, при което почина 6-месечно бебе, а други трима бяха ранени, оповестиха от Министерство на вътрешните работи. Срещу Местан към момента няма повдигнато обвиняване. Той е арестуван за 24 часа по закона за Министерство на вътрешните работи. Лидерът на ДОСТ ще прекара идващото денонощие в болница под защита. Това ще се случи по преценка на лекарите, съобщи Блиц.

``
реклама

До този миг е известно, че при включване в основния път „ Фолксваген ”-ът на Местан се сблъскал с различен лек автомобил, в който пътувало семейство с две деца – на 10 години и на 6 месеца. След случая бебето е умряло. Майката, бащата и второто дете са отведени в МБАЛ „ Атанас Дафовски ” за оказване на здравна помощ. Смразяващи кръвта детайлности от мелето с фолксвагена на Местан (ВИДЕО)  Говорителят на прокуратурата Румяна Арнаудова посочи, че Лютви Местан не се употребява с имунитет, защото той не е регистриран в ЦИК като претендент за евродепутат, тъй че няма спънка за неговото задържане.
 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР