Снимка Булфото, архивКуче нападна и нахапа дете в Монтана, научи

...
Снимка Булфото, архивКуче нападна и нахапа дете в Монтана, научи
Коментари Харесай

Ужасяващ инцидент! Куче нападна и нахапа дете в парк в Монтана

Снимка Булфото, списък

Куче атакува и нахапа дете в Монтана, научи осведомителна организация BulNews. За случилото се съобщи редовен четец, за рубриката „ Ти, репортерът “. Случката е от петък, в Монтана. Около 19.30 часа, в градинката до музея в града, майка и нейното 10-годишно дете се разхождали, когато изведнъж куче, от породата „ Немска овчарка “, се появило и нападнало малчугана.

``
реклама

В разследване на станалото, детето е с ухапвания, които ясно се виждат на фотографията. Жената, подала сигнала, разяснява, че кучето не било нито с каишка, нито с намордник, както по закон би трябвало да е. „ Кой пази децата,кой написа закони, които НЕ се съблюдават? Къде са зоополицаите, къде са хората със скъпите колела, които УЖ щяха да наблюдават за реда в града? Няма ред, няма правда,  скоро няма да има и деца в тази държавица! Ще има кучета, котки и бълхи!  Пред входа на блока, в който пребивавам се разхождат свободно 10-ина котки, цялостни с буби. Ние не сме град, ние не сме и село, ние сме ГЕТО, само че даже и в гетата несъмнено има правда! “, написа още в известието си до нас, ядосаната жена. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР