Снимка Булфото, архивИзпълнителният директор на Пирогов коментира разпространението на коронавируса

...
Снимка Булфото, архивИзпълнителният директор на Пирогов коментира разпространението на коронавируса
Коментари Харесай

Проф. Балтов: Имаме пациенти с ковид, излекувани след 38 дни в реанимацията

Снимка Булфото, списък

Изпълнителният шеф на " Пирогов " разяснява разпространяването на ковид у нас. Проф. Асен Балтов разкри вест, която демонстрира какви старания поставят българските лекари, с цел да спасят човешки животи.

Броят на приетите в болница понижава. Засега в Пирогов имаме излекувани осем пациенти от втората вълна. Това сподели шефът на Пирогов проф. Асен Балтов на брифинга на Националния действен щаб през днешния ден, написа обстоятелства.бг.

Той даде информация и за броя на приетите в болница пациенти: " От 48 интензивни и реанимационни кревати в Пирогов заетите са 28, тъй че имаме и последователно понижаване на хората, които се лекуват в реанимационни и интензивни кревати. Има случаи на пациенти, които са били над 38 дни в реанимация и в последна сметка са били излекувани "

Проф. Балтов приключи оптимистично: " Тенденцията е ясна, резервира се. Силно се надявам, че до седмица приетите в болница ще намалеят още повече. "

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР