Снимка: Булфото, архивИзминаха два много трудни месеца за целия свят

...
Снимка: Булфото, архивИзминаха два много трудни месеца за целия свят
Коментари Харесай

Ненков, ГЕРБ: 13 май не е сакрална дата за край на епидемиологичната обстановка

Снимка: Булфото, списък

Изминаха два доста сложни месеца за целия свят - доста хора изгубиха живота си, работата си, доста хора ще продължат да понасят несгодите от обстановката поради ковид. Това съобщи от трибуната на Народно събрание депутатът от ГЕРБ Александър Ненков  .

Той благодари за градивния спор в Народното събрание, написа Novini.bg.

Чуха се някои неща, с които не мога да се съглася - едното е за икономическите ограничения и тезата, че държавното управление няма проект, сподели той.

13 май не е сакрална дата за завършек на епидемиологичната конюнктура. Това не може да бъде допустимо в тази обстановка. Днешният законопроект е втори епат от стартирана изключителна обстановка, макар че той няма заглавие с " извънредност ", ние към момента дълго време ще се намираме в такава обстановка. Длъжни сме да сме гъвкави.

По думите на Ненков би трябвало да се даде опция на здравния министър да бъде доста по-адаптивен към създалата се обстановка сега. Трябва да почитаме труда на всички хора в щаба, лекарите, държавното управление, които тези два месеца дадоха всичко от себе си.

Те дават най-хубавите рекомендации, не трябва да анатемосваме една мярка за това, че през днешния ден е била призната, а на следващия ден е била анулирана.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Примери за подправени вести за ковид:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР