Снимка Булфото, архивИздирваният мъж в Пирин е открит и откаран

...
Снимка Булфото, архивИздирваният мъж в Пирин е открит и откаран
Коментари Харесай

Спасиха мъжа със съмнения за инфаркт в Пирин

Снимка Булфото, списък

Издирваният мъж в Пирин е открит и откаран в болница. 12-часова избавителна акция беше извършена през днешния ден в Пирин. Планинските спасители от Сандански помогнаха на мъж със подозрения за инфаркт, който се е намирал под връх Пирин. Там той се грижел за личното си стадо овце. Внезапно обаче се е почувствал зле и е подал сигнал до Планинската работа, написа

От отряда в Сандански дружно с доброволци са съумели да стигнат след 5 часа до подножието на връх Пирин, където са оказали първа помощ на потърпевшия, а по-късно е почнала и комплицираната интервенция по свалянето му от планината.

“Получихме сигнал към 12 часа за потърпевш човек със подозрение за инфаркт или инсулт. Организирахме се и тръгнахме. След към 5 часа достигнахме до потърпевшия. Оказахме му първа помощ. Мъжът не беше в положително положение, не можеше да се движи самичък, виеше му се свят. Благодарение и на доброволци успяхме да го свалим ”, сподели за NOVA Кристиян Урумов от ПСС Сандански.

Мъжът е превозен към лечебно заведение.
 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР