Снимка Булфото, архивИвет Лалова издаде, че е изиграла вероятно последното

...
Снимка Булфото, архивИвет Лалова издаде, че е изиграла вероятно последното
Коментари Харесай

Ивет Лалова обмисля да сложи край на дългогодишната си кариера: Нищо не е завинаги

Снимка Булфото, списък

Ивет Лалова издаде, че е изиграла евентуално последното си съревнование. Най-добрата българската спринтьорка Ивет Лалова призна, че е прекомерно евентуално да постави завършек на дългогодишната си кариера след Олимпийските игри в Токио. Тази заран Ивет записа присъединяване на рекордната за български лекоатлет пета Олимпиада, само че не съумя да преодолее сериите в бягането на 200 метра.

" Развълнувах се и се разплаках от благополучие. Вчера се смях на моята колежка Инна, че минаваше през всички страсти в едно изявление, а през днешния ден и аз се усещам по този начин. Може би е последното съревнование, нищо не е дадено, нищо не е вечно, ето едно доказателство, че човек би трябвало да се радва на всяко свое присъединяване ", показа Ивет Лалова пред Българска национална телевизия след надпреварата, предаде flagman.bg.

" Една близка до мен жена, американка, която бори рака сега, сподели, че спортистите на тези Игри не са спортисти, а суператлети. Пътят на всички спортисти не беше елементарен дотук, съумях да направя този връх, който беше мъничка мотивация за мен през това време. Искам да благодаря на всички, получих страхотни известия, едно от най-милите известия гласеше: " Благодаря ти, че си там ", сподели още Ивет Лалова.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР