Снимка Булфото, архивИма шанс Синята зона във Варна отново да

...
Снимка Булфото, архивИма шанс Синята зона във Варна отново да
Коментари Харесай

Отиваме към безплатно паркиране във Варна - с 2000 лв. на ден падат приходите за Синя зона, хората работят от вкъщи

Снимка Булфото, списък

Има късмет Синята зона във Варна още веднъж да стане безвъзмездна. Забелязва се от две седмици с разгръщане на коронавирус рецесията понижаване приблизително с 2000 лева дневно на приходите от краткотрайно паркиране във Варна. Това значи, че все по-малко хора употребяват колите си или евентуално работят от домовете си.

Ако се наложи ограниченията да бъдат затегнати още повече, не е изключен разновидността зоната още веднъж да стане безвъзмездна, както беше при изключителното състояние. Това заяви за Младен Иванов, шеф на Оперативна програма " Паркинги и синя зона ". Смятам, че към този момент сме по-подготвени като страна и като община за обстановката, която ни следва и зависи на равнище държавно управление какво ще се реши за това дали ще се затваря страната, добави той.  

С внезапния скок на заболелите от ковид във Варна и задълбочаването на коронавирус рецесията приходите от краткотрайно паркиране в синята зона на Варна са спаднали с към 2000 лева на ден. Това заяви за Varna24.bg Младен Иванов, шеф на Оперативна програма " Паркинги и синя зона ". 

" Всичко с втория стадий на " синята зона " върви обикновено, съгласно нашите упования. Получаваме непрекъснато запитвания за уголемение на зоната и за работа събота и неделя. Предстои да бъде оценена тази нужда, с цел да може да предложим на Общинския съвет да вземе такова решение. 

Загубите от двата месеца, в които зоната не работеше, са огромни.Това забави въвеждането и на разширението на " синята зона " в необятен център. Точните числа ще бъдат показани при актуализацията на бюджета, която следва да бъде импортирана за разглеждане от Общинския съвет ", сподели още Младен Иванов. 
 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР