Снимка Булфото, архивИма проект за бронирани машини, който ще започне

...
Снимка Булфото, архивИма проект за бронирани машини, който ще започне
Коментари Харесай

Министър Каракачанов: Има проект за бронирани машини, който ще започне да се изпълнява

Снимка Булфото, списък

Има план за бронирани машини, който ще стартира да се извършва. Това сподели вицепремиерът и министърът на защитата Красимир Каракачанов пред публицисти след церемонията по честване на Празника на военните парашутисти на площад „ Народно заседание “, съобщи кореспондент на 

„ Едно от нещата, които бяха решени, е да се направи още една група от Специалните сили, на територията към София. Мисля, че беше направено много, само че това не може да спре, то би трябвало да продължава “, добави вицепремиерът.

Министър Каракачанов акцентира, че в последните години се поставят старания за модернизирането и окомплектоването на специфичните сили. „ Беше направено командване, беше вдигнат рангът на командира на 68-а бригада, отделят се нужните средства, бяха направени поправки на полигона в с. Црънча. Тази година се отделиха още средства, има един план за бронирани машини за специфичните сили, които е утвърден и ще стартира да се извършва “, изясни той.

Министърът на защитата похвали командира на „ Съвместното командване на специфичните интервенции “ на Българската войска ген.-майор Явор Матеев, като акцентира, че равнището на Специалните сили е може би най-високо.
„ Фактът - че когато се разгласи конкурс за военнослужещи за едно място, при Специалните сили се явяват най-вече, въпреки че тази наклонност към този момент е позитивна и всички останали типове въоръжени сили. Както виждате, самото общество прави оценка отношението на Специалните сили, прави оценка опциите на специфичните сили. Службата там, в очите на доста млади мъже и дами, е желана “, сподели той.
Красимир Каракачанов изясни, че специфичните сили имат подготвеност да реагират, в случай че някой се опита да сътвори обстановка в България, сходна на тези в Сирия, Виетнам и други

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР