Снимка: Булфото, архивГригор Димитров, както и всички останали тенисисти, служители

...
Снимка: Булфото, архивГригор Димитров, както и всички останали тенисисти, служители
Коментари Харесай

Григор Димитров отново под карантина в Австралия

Снимка: Булфото, списък

Григор Димитров, както и всички останали тенисисти, чиновници и длъжностни лица са сложени под карантина в хотел „ Гранд Хаят “, откакто служащ е с позитивен тест за ковид. Приблизително 600 тенисисти, личен състав и чиновници са принудени да бъдат изолирани в Мелбърн, оповестява Dsport.bg.

Премиерът на Виктория Даниел Андрюс удостовери новината и съобщи, че всички в хотела ще би трябвало да се изолират, до момента в който не върнат негативен тест за COVID-19.

  

Той акцентира, че въпреки да има някои промени в подготвителните събития, които са планувани за четвъртък, това няма да повлияе на Australian Open, който би трябвало да стартира през идната седмица.

„ Това е един случай. Няма потребност хората да се паникьосват. Доказахме се като страна, която доста сполучливо ръководи този тип огнища и проблеми. Това е първият случай на локално равнище във Виктория от близо месец “, разяснява Андрюс

Въпросният 26-годишен мъж е работил в хотела за последно на 29 януари. След това е тестван и е дал негативен резултат. Впоследствие развива признаци и на 2 февруари се тества още веднъж, този път позитивно.

Всички играчи и публични лица към шампионата, които са били в карантина в Grand Hyatt, към този момент са получили указания да се изолират и да се тестват неотложно.

Останалите чиновници в хотела се смятат за близки контакти и поради това ще прекарат 14-дневна карантина.

Към момента не е ясно, дали това развиване ще повлияе на програмата за четвъртък на „ Мелбърн Парк “.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР