Снимка Булфото, архивГраждани се грижат за кучета в София, други

...
Снимка Булфото, архивГраждани се грижат за кучета в София, други
Коментари Харесай

Някой системно посяга на кучета в столицата, природозащитници и органи на реда са в акция

Снимка Булфото, списък

Граждани се грижат за кучета в София, други ги намушкват с ножове, стана ясно довечера. Мъж неоснователно наръга куче в столичния квартал " Надежда ", оповестяват от DOG Help-BG.

Това е второ нападното четириного в границите на два дни, съобщи

" Кога ще има работеща зоополиция! Тук се вижда и се знае кой е причинителя и ще бъдат пуснати сигнали в прокуратурата. Това безчовечие се случва в кв " Надежда 4 ", пишат се от организацията.

Нападението се случва пред магазин, където хората са се грижили за кучето. Без причина Митко Д. минава и промушва кучето във врата. Човекът е с престъпно минало и е прочут в квартала.

" Кучето към този момент е в положително положение, предложили сме ветеринарна помощ на хората, които го обгрижват, само че те ще го заведат при техния ветеринар наоколо ", прецизират от DOG Help-BG.

По-късно в друга обява излиза наяве, че нападателният мъж е арестуван. " Ако някой е бил на мястото и е станал очевидец на случката или на друга преживелица от същия човек, апелирам да се свърже с нас! ", приканват от DOG Help-BG. Освен това към този момент се търсят осиновители на кучето.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР