Снимка: Булфото, архивГоляма пратка марихуана от 210 кг. е била

...
Снимка: Булфото, архивГоляма пратка марихуана от 210 кг. е била
Коментари Харесай

Заловиха 210 кг. марихуана на „Капитан Андреево”

Снимка: Булфото, списък

Голяма пратка марихуана от 210 кг. е била арестувана на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево ” в сряда вечерта, към 22,20 часа. Дрогата е хваната в бял камион „ Ивеко ” с македонска регистрационна табела ST 2290 AC, който по документи е превозвал фураж, написа bnews.bg.

Марихуаната е подушена от граничарско куче и камионът е бил отклонен за инспекция. При претърсването на тира митничарите са разкрили 210 пакета от по 1 кг всеки, съдържащи суха зелена листна маса, като при направения полеви наркотест е реагирала на марихуана.

Дрогата е била скрита в кашони сред фуража. Шофьорът на камиона – 43-годишния македонски жител В. К. е арестуван за 72 часа, а следствието на случая продължава.

Заловената пратка с марихуана на българо-турската граница е следващ удар на родните митничари за месец март. Само преди седмица – на националния празник 3 март, митничарите на „ Капитан Андреево ” задържаха марихуана за близо 140 000 лева, укрита във фабрична празнина на произлязъл рейс със сръбска регистрация, каран от сръбски жител.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума можете да я възстановите о
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР