Снимка Булфото, архивДвукилометрова опашка от тирове се е образувала на

...
Снимка Булфото, архивДвукилометрова опашка от тирове се е образувала на
Коментари Харесай

Два километра опашка от тирове на ГКПП Гюргево-Русе

Снимка Булфото, списък

Двукилометрова опашка от тирове се е образувала на Граничен контролно-пропусквателен пункт Гюргево-Русе на влизане в град Гюргево, оповестява организация Аджерпрес. Движението се ръководи непрекъснато от екип на локалната полиция.

``
реклама

Времето за очакване на камионите на излизане от Румъния е към 30 минути, оповестява румънската гранична полиция, съобщи Българска телеграфна агенция.

Началникът на Териториалния граничен инспекторат в Гюргево Виорел Киран съобщи, че през лятото комерсиалният продан е по-интензивен и има огромен поток от камиони към България, Гърция и Турция. Киран означи, че българската страна е приключила тази пролет нов терминал, на който могат да стопират за престой до 70 камиона, а прекосяването става по четири ленти и с четири кантара, по отношение на два преди завършването на терминала. Броят на камионите обаче пораства, уточни Виорел Киран и добави, че в този момент се обработват към 650 камиона за 12 часа по отношение на 500 преди нараствания поток.

Движението на леки коли през граничния пункт става през три ленти, а времето за очакване е 20 минути, оповестява още Аджерпрес.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР