Снимка Булфото, архивДоц. Атанас Мангъров изпъкна с нов професионален коментар

...
Снимка Булфото, архивДоц. Атанас Мангъров изпъкна с нов професионален коментар
Коментари Харесай

Доц. Мангъров: Ние доближаваме естествения имунитет, но кога ще се случи това, никой не може да каже

Снимка Булфото, списък

Доц. Атанас Мангъров изпъкна с нов професионален коментар за груповия имунитет и имунизациите. Ние доближаваме естествения имунитет- по натурален или неестествен път. Кога ще се случи това, никой не може да каже. Това сподели доцент доктор Атанас Мангъров.

Всички препоръки да се ваксинираш с една или друга ваксина е изсмукано от пръстите. Те не почиват на никакви доказателства. В някои страни споделиха, че имунизацията на „ АстраЗенека “ няма да я употребяват. Кой носи отговорност за хората, които са си я поставили. Никой! Същото може да се случи с РНК имунизациите. И евентуално страничните дейности ще се проявят след години. Всичко беше здравна самоинициатива.

Говорим за не изключително рискова зараза. Все на някой би трябвало да му светне, че това, което се случва, е идиотско и фашистко. В момента ние от 110 кревати имаме по-малко от 35 заболели – 1/3-та.  Мен ме глобиха за неносене на маска и всички санкции падат, сподели още по Телевизия 7/8 доцент доктор Атанас Мангъров, представен и от frognews.bg.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР