Снимка: Булфото, архивБившият премиер Бойко Борисов говори пред симпатизанти в

...
Снимка: Булфото, архивБившият премиер Бойко Борисов говори пред симпатизанти в
Коментари Харесай

Борисов: Те не могат да боядисат това, което ние построихме. Да не се явяваме на избори ли?

Снимка: Булфото, списък

Бившият министър председател Бойко Борисов приказва пред симпатизанти в Монтана. " Накрая човек няма да изиска да се занимава с политика по тая логичност. Защото всичко се вижда - от взимането на торбите, през митници, данъчни фондове и така нататък Трябва да ни махнат по някакъв метод - ами да не се явяваме на избори ли? Нека да се успокоят тия хора ", сподели той, представен от Евроком.

" Те видяха, че нас не могат да ни бият. В момента хората ги е боязън. Уволняват, махат ги, единствено тъй като са от ГЕРБ. Кога е било такова нещо?! Кого ние сме махнали по тоя метод? Кого сме " чегъртали "? Цялата власт е в тях, всичко, еднолична власт - ботуши! И отново ГЕРБ е отговорен - върти, суче - Борисов отговорен. Ама ние сме съпротива. Какво ви пречим? С какво ви препятстваме?, попита Борисов. 

Те не могат да боядисат това, което сме построили. Никога няма да реализират това, което постигнахме за 10 година за 10 години Брутният вътрешен продукт на България се усили с 90%. За метрото в София към този момент никой не желае да чуе, съобщи още той. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР