Снимка Булфото, архивБългария с най-ниска безработица от началото на финансовата

...
Снимка Булфото, архивБългария с най-ниска безработица от началото на финансовата
Коментари Харесай

Кристалина Георгиева: България с най-ниска безработица от началото на финансовата кризa

Снимка Булфото, списък

България с най-ниска безработица от началото на финансовата рецесия. Страната ни отбелязва постоянен, въпреки и по-бавен напредък в стопанската система си по отношение на предходната година. Това разгласи краткотрайният изпълнителен шеф на Световната банка Кристалина Георгиева, представена от Нова тв. Анализът демонстрира, че безработицата у нас е малко над 5%, което на процедура значи цялостна претовареност. Проблем обаче продължава да бъде неналичието на квалифицирана работна ръка.

" Това, което виждаме, е повече вложения в България от страна на огромни компании и както знаете и Световната банка е също в цифрата на тези, които виждат България като надеждна дестинация. Повишаване на заплати, евтини заеми, хората се усещат по-комфортно да харчат повече пари ", уточни още Кристалина Георгиева.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР