Снимка Булфото, архивАПИ не се притеснява от проверки. Това заяви

...
Снимка Булфото, архивАПИ не се притеснява от проверки. Това заяви
Коментари Харесай

Инж. Дончо Атанасов: Категорично от пътищата не се краде

Снимка Булфото, списък

АПИ не се тормози от инспекции. Това съобщи инж. Дончо Атанасов, член на Управителния съвет на Агенция „ Пътна инфраструктура “ (АПИ) по bTV като разяснява желаната от представители на Българска социалистическа партия инспекция на качеството на автомагистралите.

``
реклама

„ Тази инспекция ще се случи, когато законите разрешат “, посочи той. „ Аз съм избран по разпореждане на министъра на районното развиване да съгласувам действието на сътрудниците по реализирането на инспекцията, подписана от една група народни представители “, разяснява Атанасов. По думите му дали законите разрешават такава инспекция би трябвало да зная народните представители.

" Аз знам, само че сътрудниците ще се произнесат. Работи се, ревизират се закони и нормативни документи, по които може да се реализира такава инспекция на външни лица. Законът за устройство на територията доста ясно демонстрира какви са правата и отговорности по целия капиталов развой по осъществяване на ново строителство, поправки действия и така нататък Който желае да реализира такива инспекции, изключително народни представители, би трябвало да се запознае със Закона за устройство на територията, обсега по какъв начин се правят инспекции, чия отговорност е ", съобщи инж. Дончо Атанасов.

подред него се вършат внушения, че от пътищата се краде. „ Ние в АПИ няма по какъв начин като администрация да позволим да се случват неща отвън нормите “, посочи той. „ При Своге текат процесуални следствени деяние, като приключат ще се види кой е крив и кой прав “, изясни инж. Дончо Атанасов.

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР