Снимка Булфото, архивАгенция Пътна инфраструктура“ излезе с официално съобщение, което

...
Снимка Булфото, архивАгенция Пътна инфраструктура“ излезе с официално съобщение, което
Коментари Харесай

Пътната агенция: Правят се опити да се внуши, че Аспарухов мост е опасен

Снимка Булфото, списък

Агенция „ Пътна инфраструктура “ излезе с публично известие, което гласи, че се вършат опити да се внуши, че прекосяването през Аспарухов мост е рисково.

Според пътната организация структурата на оборудването е здрава и прекосяването по него е безвредно. Това било заключението на специалисти от Института по пътища и мостове към АПИ, които са направили проучване в края на 2019 година. Предписанията на специалистите от Института са взети поради и са подхванати своевременни дейности за поправяне на фугите, настояват още от Агенция " Пътна инфраструктура ".

Въпреки заключението на специалистите от АПИ ще възложат правенето на нова експертиза за здравината и експлоатационната валидност на Аспаруховия мост във Варна, а това се правело за утешение на обществеността и жителите, които минават постоянно по оборудването, след последните опити да се внуши, че то е рисково.

Moreto.net напомня, че видео от преди седмица сподели мощно компрометирани детайли от структурата на моста, в което се вижда, че част от бетона се разрушава, а арматурата е корозирала.

Припомняме, мостът към този момент е на 44 години, а повсеместен ремонт на оборудването по този начин и не е юридически досега. Обещанията от преди години за цялостна реорганизация и, че пари има, се оказаха нищо повече от предизборна пропаганда.
 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР