Снимка: Булфото, архив34-годишен мъж от село Венелин е задържан за

...
Снимка: Булфото, архив34-годишен мъж от село Венелин е задържан за
Коментари Харесай

Мъж с брадва заплаши с убийство две жени и двама мъже

Снимка: Булфото, списък

34-годишен мъж от село Венелин е арестуван за период до 24 ч. и против него е стартирано досъдебно произвеждане.

Лицето е арестувано след подаден сигнал, че на 26.08. т.г., към 23:00 ч., в с. Венелин, общ. Долни Чифлик държейки секира отправил закани за ликвидиране по отношение на две дами и двама мъже, оповестиха от полицията във Варна.

18-годишен юноша е открит и арестуван за период до 24 ч. и против него се води кореспонденция за това, че на 26/27.08.2020 година от двор на къща в кв. Аспарухово е направил кражба на дребен мотопед с педали. При установяването на лицето мотопеда е открит и върнат на притежателя. След отпадане на основанието за задържане лицето е освободено.

На 27 август към 18:00 ч., в м-ст „ Ален мак “  е осъществена полицейска инспекция на т.а. „ Фолксваген Кади “, ръководен от 45-годишен лидер, при която е открито, че лидера е недееспособен, ръководи МПС в периода на наказването му по административен ред за същото действие. Лицето е арестувано за период до 24 ч., формирано е досъдебно произвеждане, след отпадане на основанието за задържане е освободен.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР