снимка Булфото, архив31-годишният Неделчо Н. и съучастникът му – 28-годишният

...
снимка Булфото, архив31-годишният Неделчо Н. и съучастникът му – 28-годишният
Коментари Харесай

Двама са зад решетките за производство на дрога в лаборатория в Айдемир

снимка Булфото, списък

31-годишният Неделчо Н. и съучастникът му – 28-годишният Красимир Д., са арестувани с определение на Силистренския областен съд по искане на Окръжната прокуратура в града. Двамата мъже са привлечени като обвинени по досъдебно произвеждане за държане на канабис и разпространяване и произвеждане на амфетамини в лаборатория в силистренското село Айдемир.

Лабораторията е разкрита след профилирана полицейска интервенция, извършена на 5 април тази година, оповестяват от пресслужбата на Апелативната прокуратура във Варна. При нея са конфискувани общо 60 грама амфетамини, създадени от двамата обвинени, и още 40 грама канабис. В същото време в Стара Загора е арестувана пратка с амфетамин, създаден от лабораторията в Айдемир. Срещу получателите там е формирано друго досъдебно произвеждане.

31-годишният Неделчо Н. е направил закононарушението, в което го упреква Окръжната прокуратура в Силистра, в изпитателния период на условно предварително освобождение от пандиза по ефикасна присъда за същото закононарушение.

Продължават процесуално-следствените дейности по разкритата лаборатория за амфетамини в село Айдемир под управлението на Окръжната прокуратура в Силистра.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР