Снимка: Булфото, архив300 лв. ще бъде минималната пенсия от следващата

...
Снимка: Булфото, архив300 лв. ще бъде минималната пенсия от следващата
Коментари Харесай

Депутат: 300 лева става минималната пенсия от следващата година, стига бюджетът да позволи

Снимка: Булфото, списък

300 лева ще бъде минималната пенсия от идната година, стига бюджетът да разреши това. Това сподели зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ Александър Ненков в предаването “Офанзива с Любомир Огнянов “ по Канал 3.

Той добави, че това е друго от обещанията на държавното управление, което ще бъде изпълнено.

" Стабилността на Народното събрание не предстои на подозрение ", счита националният представител. Той бе на мнение, че карцерът на представител на Вътрешна македонска революционна организация в “Басейнова дирекция “ - Пловдив не е в положение да разклати ръководещата коалиция, без значение от нападките на опозицията, написа Блиц.

" Хората, които приказват за предварителни избори, желаят да пратят страната в едно политическо безвремие “, сподели Ненков.

" Стартирането на ТОЛ системата от 1 март е следващата вярна стъпка в икономическото развиване на страната ни ", акцентира още депутатът.

“Повечето страни имат потребност от 5-6 години за въвеждането на една сходна система. България имаше потребност от към година и половина и ето, че от на следващия ден ще имаме една от най-модерните системи за електронно таксуване в Европа “, сподели Александър Ненков.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР