Снимка Булфото, архив21-годишният син на зам.-главния прокурор и шеф на

...
Снимка Булфото, архив21-годишният син на зам.-главния прокурор и шеф на
Коментари Харесай

21-годишният син на шефа на НСлС заработил половин милион за жилище

Снимка Булфото, списък

21-годишният наследник на зам.-главния прокурор и началник на Националната следствена работа Борислав Сарафов няма противоречие сред приходите и имуществото. Това е открила инспекцията на Национална агенция за приходите, която беше разпоредена от основния прокурор Сотир Цацаров, написа вестник " Сега ".

``
реклама

Поводът за проверката беше следствие на уеб страницата " Биволъ ", което разкри, че младежът, който учи право в Лондон, през тази и предходната година е купил апартамент, ателие и гараж в първокласния комплекс " Еделвайс " в Бояна за общо 540 000 лв.. Проверката на данъчните е обхванала интервала от 2015 до 2018 година и в последна сметка е открила, че синът на Борислав Сарафов има половин милион за апартамент.

" До момента във ВКП не са постъпили резултати от други дейности, предоставени на Национална агенция за приходите по инспекции на лица, заемащи висши държавни длъжности, за добити от тях недвижими парцели ", прецизират от прокуратурата.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР