Снимка: Булфото, архивВ БСП няма разделение и мъст, БСП е

...
Снимка: Булфото, архивВ БСП няма разделение и мъст, БСП е
Коментари Харесай

Свиленски: В БСП няма разделение и мъст, БСП е обединена

Снимка: Булфото, списък

" В Българска социалистическа партия няма разделяне и отплата, Българска социалистическа партия е обединена ". Това заяви  Георги Свиленски в директно включване от Конгреса на партията в " Офанзива с Любо Огнянов " по Канал 3. 

Той изясни, че Изпълнителното бюро се прави от ръководителя на партията. Но преди този момент би трябвало да бъде определен Национален съвет, който се избира от Конгреса. Свиленски не пожела да даде мнение къде би трябвало да бъде Кирил Добрев, и още веднъж сподели, че е решение на ръководителя.  

На серия въпроси свързани с съдружната политика на Българска социалистическа партия Свиленски не пожела да бъде съответен. Той съобщи, че в ръководството и партньорството не би трябвало да има корупция, мафия и нагласени публични поръчки. 

По отношение на Движение за права и свободи, съгласно Свиленски желае единствено да влезе легално в ръководството, тъй като в този момент поддържа ръководството във значими за ГЕРБ моменти. На въпрос на водещия, че Движение за права и свободи непроменяемо поддържа Българска социалистическа партия при вотовете на съмнение. 

Свиленски сподели, че в това няма нищо по-нормално.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР