Снимка: Булфото, архивЦелта на Възраждане е да управлява самостоятелно. Това

...
Снимка: Булфото, архивЦелта на Възраждане е да управлява самостоятелно. Това
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Целта на Възраждане е да управлява самостоятелно

Снимка: Булфото, списък

" Целта на " Възраждане " е да ръководи независимо ". Това съобщи в утринния блок на Българска национална телевизия водачът на партията Костадин Костадинов. Думите му бяха като отговор на въпроса дали в случай че влезе в новия парламент се вижда в ръководството или по-скоро в опозицията, виждайки партиите, които са в този момент показани в Народно събрание.

" Очевидно е, че към сегашния миг този парламент, в този си състав, не може да излъчи държавно управление ", разяснява той. Според него най-добре е да се отива към нови избори, както и ще стане, защото несъмнено и третият мандат няма да получи поддръжка.

По думите му " доста значима в навечерието на тези очертаващи се изключителни избори е декларираната към този момент позиция от страна на кабинета да се вкарат нови извънредно тежки ограничаващи ограничения, с които на процедура ще се вкара едно разделяне на обществото на две - на имунизирани и на неимунизирани, което съставлява тежка форма на дискриминация ".

От Политическа партия " Възраждане " на 11 септември провеждат народен митинг, стартират и серия от митинги, с цел да не позволен сходна дискриминация и сходни ограничавания.

" Дискриминацията е това, че се постанова разделяне на имунизирани и неимунизирани, като имунизираните ще се употребяват с избрани, отново непълни права. А неимунизираните няма да се употребяват с никакви права ", добави Костадин Костадинов.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР