Снимка Булфото, архивТрудно е да се правят прогнози, но бяха

...
Снимка Булфото, архивТрудно е да се правят прогнози, но бяха
Коментари Харесай

Сачева: Възможно е ГЕРБ да състави коалиционно правителство, ако получи мандат след изборите

Снимка Булфото, списък

„ Трудно е да се вършат прогнози, само че бяха изгубени два парламентарни мандата и изборите, които предстоят, всичко това губи 8 години от живота на хората, а като цена това е към 500 млн. лева “, изрази мнение в „ Седмицата „ по Деница Сачева.

Тя уточни, че съществува тежко разделяне сред хората и акцентира, че би трябвало да има водачи, които да работят дружно и да имат съдружна просвета.

Сачева отхвърли тезата, че в държавните структури доста се краде.

„ Мантрите за кражбите би трябвало да спрат, тъй като ние на процедура разрушаваме страната по един метод, който доста мъчно по-късно ще може да бъде съграден. Който и да пристигна на власт, в случай че има такова съмнение към държавните институции и презумпцията е постоянно, че там се краде, което не е правилно, би трябвало да се научим да бъдем справедливи и да отчитаме достиженията. Не може непрекъснато всичко да омазваме “, разяснява Сачева. 

Тя добави, че ГЕРБ желае да покаже най-хубавият си експертен капацитет. „ Ако им липсва нещо на хората - това е сигурност, ограничения и предвидимост. Хаосът стартира от неналичието на подреденост “, сподели тя.

Сачева акцентира, че е допустимо ГЕРБ да сформира съдружно държавно управление, в случай че партията получи мандат.

„ Смятам, че партиите са наясно, че в случай че има трети парламент, който не направи държавно управление, хората няма да ни го простят. Избирателите не споделят да се изчегърта ГЕРБ, ние си имаме своите съидейници “.

Сачева очерта и фигурата на президент съгласно партията- „ човек, който провежда мира, а не непрекъснато да вкарва народа във война “.

Според нея по-голяма част от българските жители си показват мъж като държавен глава. 

Кандидатът на ГЕРБ ще бъде заслужен съперник на Румен Радев сподели тя, без да се ангажира дали ще е жена или мъж.

Според нея не е работа на служебни министри да вършат политически планове. 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР