Снимка Булфото, архивСеверен поток 2 още известно време няма да

...
Снимка Булфото, архивСеверен поток 2 още известно време няма да
Коментари Харесай

Енергийният регулатор в Германия: След 4 месеца Северен поток 2, ако решим

Снимка Булфото, списък

" Северен поток 2 " още известно време няма да проработи. Енергийният регулатор в Германия е оповестил, че до 4 месеца ще се произнесе дали да се издаде документ за употреба на газопровода " Северен поток 2 ", предава " Ройтерс ", написа.

Новината идва, откакто съветската компания " Газпром " разгласи в края на предходната седмица, че построяването на тръбопровода " Северен поток 2 " по дъното на Балтийско море е завършило.

След като стане ясно дали ще има документ или няма да има, към този момент публично посредством " Северен поток 2 " ще може да бъде удвоено количеството синьо гориво, което Русия доставя непосредствено на Германия.

Четиримесечният интервал е почнал да тече на 8-и септември, оповестиха от немската организация Bundesnetzagentur. Регулаторът ще би трябвало да откри дали е спазено условието на Европейския съюз притежателите на " Северен поток 2 " да са разнообразни от доставчиците на синьо гориво, работещи на територията на Германия.

Поставено на пауза в продължение на съвсем година, построяването на газопровода " Северен поток 2 ", свързващ Русия и Германия, бе възобновено през декември

След привършване на инспекцията на газопровода, Bundesnetzagentur ще осведоми Европейската комисия за решението си.

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР