Снимка: Булфото, архивНе знам подробности за къщите на гости на

...
Снимка: Булфото, архивНе знам подробности за къщите на гости на
Коментари Харесай

Младен Маринов с горещ коментар за къщите на Елена Йончева, разкритите убийства и битовата престъпност

Снимка: Булфото, списък

" Не знам детайлности за къщите на посетители на Елена Йончева, само че щом ВКП ни е разпоредила инспекция, ще създадем всичко, с цел да спазим закона и да приключим инспекцията в период. "

Това съобщи в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия министърът на вътрешните работи Младен Маринов по мотив разпоредената от ВКП инспекция за къщите за посетители на фамилията на Елена Йончева, която би трябвало да бъде осъществена от ГДНП. 

Вътрешният министър разяснява и всички горещи тематики от последните дни. " Колегите работиха 3 години, с цел да разкрият ликвидиране в Троян. ДНК анализът е бъдещето на криминалистиката. Видяхте и случая със Северин Красимиров, който беше оголен за дни. Тогава работихме неуморно и успяхме да опровергаем всички подправени вести, че в България се убиват публицисти поради работата им, както и да спомогнем за постигането на бърза неоправдателна присъда ", безапелационен беше Маринов.

" Борбата с престъпността по дребните обитаеми места е точка в управническата стратегия и ние я изпълняваме. Отчитаме понижение на кражбите и грабежите по селата ", похвали се Младен Маринов.

" Имаше напрежение по българо-гръцката граница с този поход на мигрантите. Към момента има мъртвило, само че идва пролет и може да има усилване на мигрантската вълна. Взели сме всички ограничения за усилване на защитата на границата и водим битка с каналджиите, които се пробват да превеждат незаконно мигранти през границата. ", сподели още Маринов.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР