Снимка: Булфото, архивНе, аз мисля, че по-добре да го оставим

...
Снимка: Булфото, архивНе, аз мисля, че по-добре да го оставим
Коментари Харесай

Валери Симеонов за Румен Радев: Аз мисля, че по-добре да го оставим така - да потъва в собствен сос

Снимка: Булфото, списък

" Не, аз мисля, че по-добре да го оставим по този начин - да потъва в личен сос. " Така водачът на НФСБ и някогашен вицепремиер Валери Симеонов разяснява в утринния блок на Нова телевизия дали ще бъде импортирана процедура по импийчмънт против президента Румен Радев, написа News.bg.

Иначе, в случай че да вземем за пример ръководещите поискали импийчмънт на президента, той щял да се усмихне и нямало да подаде оставка. Валери Симеонов настоя президентът Румен Радев да каже какво е приключил за целия си мандат.

А дали НФСБ и Обединени патриоти още веднъж биха се коалирали с ГЕРБ - " всичко било въпрос на цели. "

Движение за права и свободи е подла партия, тя е проклинание на прехода, тъй като разделя българското общество по всевъзможен метод, бе безапелационен Симеонов. По думите му Движение за права и свободи партизира и съществува с помощта на опълчването на обществото. Тя няма място в ръководството с НФСБ и сътрудниците, безапелационен бе Симеонов.

По въпроса за ремонта на кабинета и оставките, Валери Симеонов загатна и за други оставки.

" Оставките на тримата министри не са отпаднали, а въпросът е отсрочен за сряда след вота на съмнение. Лидерът на НФСБ и някогашен вицепремиер е уверен, че той няма да мине. За оставките обаче ще седнат умерено и ще приказват в сряда сутринта.

Той дружно с Красимир Каракачанов сложили остро въпроса за какво би трябвало да научават от медиите поисканите преждевременно оставки. " Върнахме обратно часовника - нагледно казано ", разяснява някогашният вицепремиер.

По думите му постоянно груповият разсъдък е по-добър, в сравнение с самостоятелният. Обсъдихме въпроса и взехме решение, че не би трябвало да се бърза, сподели Симеонов.

" Не би трябвало Борисов самичък да взима решения. Ние го поправяме и вършим забележка ", акцентира Симеонов и уточни, че решенията би трябвало да се взимат съгласно Конституцията, а и съдружното съглашение. Валери Симеонов подсети, че реагирал остро и с оставката на транспортния министър Ивайло Московски, на районния министър Николай Нанков и на силовия министър Валентин Радев за тежката злополука край Своге.

ГЕРБ нямат болшинство в Народното събрание и когато нямат, би трябвало да съблюдават съдружното съглашение, което са сключили с нас, безапелационен бе Симеонов. Той няма подозрения във връзка с обязаност на финансовия министър Владислав Горанов, на вътрешния министър Младен Маринов и на икономическия министър Емил Караниколов с Делян Пеевски.

Бившият вицепремиер не може да си показа обязаност на тримата министри с Пеевски, като даде образец, че все едно Валери Симеонов и Красимир Каракачанов да бъдат обвързани с Движение за права и свободи. Това било неуместно, по думите на водача на НФСБ.

Във обстоятелствата аз не съм видял каквото и да е съображение за подобен укор, увери Симеонов. Според него българите имат вяра повече на нещо ексцентрично и извънредно, в сравнение с тривиалните неща.

" Няма никаква конспирация и нищо прикрито. Оставките бяха преждевременно решение и през вчерашния ден след Коалиционния съвет, то беше поправено ", акцентира Валери Симеонов и добави, че в случай че сега изрази някаква позиция ще изпадне в позицията на Борисов, който оня ден изискал оставките преждевременно.

Валери Симеонов желае по-сериозен разбор на обстановката. Сега станало ясно, че обществото доста мощно се въздейства от тайните теории, в сравнение с от действителните резултати на работата на държавното управление, посочи някогашният вицепремиер.

В сряда би трябвало да бъде оценена обстановката по какъв начин стои държавното управление и по какъв начин се приема, настоя Симеонов и разкри една вест, че Студеният запас ще бъде понижен фрапантно 10 пъти. По този метод ще бъдат понижени сумите, които отиват и към Топлоелектрическа централа " Варна ".

Валери Симеонов уточни, че измежду протестиращите хора нямало протестиращи партии, като изключи партизанските отряди и ДСБ. Протестът е по-скоро импровизиран и безреден с детайли, командвани от Дубай, посочи той.

На въпрос непременно ли ръководещата коалиция може да довърши това ръководство, Симеонов съобщи: " Не, няма нищо, което да е непременно. Няма драма и не сме се вкопчили като маймуна в палмата за ръководството, само че чисто и просто има легален ред за образуване на парламент, легален ред и за образуване на държавно управление ".

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР