Снимка: Булфото, архивНамесата на Турция във вътрешните работи на България

...
Снимка: Булфото, архивНамесата на Турция във вътрешните работи на България
Коментари Харесай

Волен Сидеров: След като сме в ЕС, трябва да имаме еднакъв стандарт с останалите държави

Снимка: Булфото, списък

" Намесата на Турция във вътрешните работи на България е от години, този въпрос съм го поставял от години, виждам,че в този момент има интерес към тези изявления, може би към този момент Турция не е към този момент толкоз забавна на Съединени американски щати. Винаги е имало такава интервенция, само че нямаше реакция от медии, отникъде. Значи има прогрес. Този път това ме радва. "

Това сподели в студиото на " Лице в лице " по бТВ водачът на АТАКА Волен Сидеров във връзка изявлението на посланика на Република Турция в Република България Хасан Улусой да се учи турски език в учебните заведения.

" Реагира министър председателят, след това реагира Външно министерство, значи българската страна порявява интерес, само че такива изявления не е имало единствено от турски посланици, имаше и други, които обясняваха кое е положително и неприятно за България, като на някакви туземци. Дано от тук нататък дръжавата да реагира, има Виенска спогодба, която казава, че посланиците нямат право да се намесват във вътрешните работи на страната, в която са изпратени, уточни още Сидеров.

" Нашите претенденти са определени напълно от зрителски избор, за разлика от други реалитита, които се занимават с чалга атмосфера, ние взехме решение да проправим младежи, които имат упоритостта да станат политици, което в България да си политик беше признато, че е неприятно. Всъщност всичко е политика, а моята концепция е, че тя сама по себе си не е неприятно. Ако я вършат съзнателни имлади хора, не е неприятно ", уточни още Сидеров.

Според водача на АТАКА европарламентът има потребност от смяна, от повече суверенитет, лидерът на листата на партията Геоги Димов е моного ерудиран, доста просветен, той ще има ясна идея и тя е, че Европа не е подчинена на Съединени американски щати, би трябвало да отстояваме нашия суверенитет, сподели Сидеров.

" Една от първите ни дела е да отпаднат глобите против Русия и другата - да се вкара минимално възнаграждение. След като сме част от огромното европейско семейство, би трябвало да имаме идентичен стандарт ", отсече водачът на АТАКА.

Той уточни, че това е казвано в ръководещата коалиция, само че тези решения не се вземат единствено от премиера Бойко Борисов, само че в случай че се вкара обща минимална ставка в Европейския съюз, то тогава всяка страна ще бъде принудена да го вкара, тогава който и да е приемер, ще би трябвало да го вкара, изясни Сидеров.

Той отхвърли, че не е правилно, че не са съумели с повишението на пенсиите, тъй като са дали обещание това да бъде направено до края на мандата - през 2021 година

Скандалите с жилищата не могат да заместят концепциите, какво друго може да бъде ръководството, не виждам хрумвания от другите, от Българска социалистическа партия да вземем за пример, сподели още Сидеров.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР