Снимка Булфото, архив Мъж размахва нож в центъра на София,

...
Снимка Булфото, архив Мъж размахва нож в центъра на София,
Коментари Харесай

Изправиха пред съда мъж, размахвал нож в центъра на София

Снимка Булфото, списък
Мъж размахва нож в центъра на София, задържаха го. Софийската районна прокуратура притегли към наказателна отговорност мъж  за обир в центъра на София.

На 19 септември към 23:10 часа на бул. " Витоша " Г.М. се опитал нелегално да присвои пари от владението на Б.И. като го заплашил с нож. Опитът му останал незавършен.
 
Малко по-късно, още веднъж на бул. " Витоша ", Г.М. откраднал от Б.П. кутия с цигари, като заплашил с нож потърпевшия, оповестиха от Софийската районна прокуратура.

За закононарушението, за което Г.М. е притеглен под наказателна отговорност, Наказателен кодекс планува наказване от 3 до 10 години затвор.

Обвиняемият е осъждан за идентично закононарушение. Предвид правосъдното му минало и заплахата деецът да извърши друго закононарушение или да се укрие, наблюдаващият прокурор е постановил задържане за период до 72 часа.

Предстои да бъде импортирано искане в съда за разглеждане на делото за взимане на мярка за неотклонение " задържане под стража ".

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР