Снимка: Булфото, архив Изяснена е самоличността на петимата загинали в

...
Снимка: Булфото, архив Изяснена е самоличността на петимата загинали в
Коментари Харесай

Семейство от Варна е загиналото при катастрофата край Камбурово

Снимка: Булфото, списък
Изяснена е самоличността на петимата починали в тежката злополука в неделя следобяд край село Камбурово. Това са семейство от Варна и мъж от София, оповестиха от Областната дирекция  на Министерство на вътрешните работи в Търговище.

``
реклама

Пътният случай, при който починаха и две деца, стана на основния път София - Варна в късния следобед през вчерашния ден.
От полицията прецизират, че дееспособен 60-годишен лидер от София, управлявайки в посока Варна-София " Рено Каджар " на прав пътен сектор е навлязъл в лентата за насрещно придвижване и е блъснал правомерно движещ се лек автомобил " Ситроен Ксара ", ръководен от 35-годишна жена от Варна, също дееспособен лидер.

След тежкия удар водачите на двете коли, както и пътуващите в " Ситроен " -а 45-годишен мъж и две деца - 10-годишно момче и 3-годишно момиче, и тримата от Варна, са починали на място.
Взети са кръвни проби за химическо проучване.

Образувано е досъдебно произвеждане. Разследването се прави под управлението на Окръжната прокуратура в Търговище.

Същевременно след тежкия пътен случай жителите на село Камбурово се оповестиха още веднъж за слагане на спомагателни пътни знаци. Участъкът от основния път София - Варна в региона на селото е измежду най-опасните. Две са проблематичните места, където са най-честите пътни произшествия.

" Участъкът е прав, има видимост, само че казусът е, че водачите карат извънредно бързо ", посочи пред Българска телеграфна агенция кметът на Камбурово Юбейдет Исмаилов. По думите му през последните 16 години тук са станали доста произшествия, при които има съществено потърпевши хора и жертви.

Той уточни, че водачите от селото мъчно се включват в основния път. Кметът на Камбурово е безапелационен, че способените органи би трябвало да слагат знак " Внимание! Участък с централизация на пътно-транспортни катастрофи ", както и знак за ограничаване на скоростта - 70 км./час.

След всеки случай хората от селото се разстройват. Притеснение има и измежду родителите на децата, които учат в Камбурово и идват тук от няколко села в покрайнината. За здраве и с цел да няма произшествия, всяка година в обитаемото място се дава курбан, напомни още Юбейдет Исмаилов.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР