Снимка Булфото, архивИмал съм живот, за който може да мечтае

...
Снимка Булфото, архивИмал съм живот, за който може да мечтае
Коментари Харесай

Вежди Рашидов: Разбрах, че битките, които водим с живота, са безсмислени. Те освен болести и съсипване на нервите не носят нищо друго

Снимка Булфото, списък

" Имал съм живот, за който може да мечтае всеки човек ", това разкри депутатът от ГЕРБ и ръководител на комисията по просвета и медии в Народното събрание Вежди Рашидов сподели във връзка издаването на книгата си " Вежди ", заяви Българска телеграфна агенция.

В нея на 350 страници и със стотици фотографии той споделя най-съкровените и скъпи моменти от живота си.

" Разбрах, че борбите, които водим с живота, са безсмислени. Те с изключение на заболявания и съсипване на нервите не носят нищо друго ", сподели Рашидов довечера на представянето на книгата.

Изненадата на вечерта беше бюст на Антон Дончев, който именитият ни публицист получи като подарък от Рашидов.

Сред присъстващите бяха президентът Георги Първанов (2002-2012), вицепрезидентът Илияна Йотова, заместник-председателят на Народното събрание Валери Симеонов, министър Десислава Танева, политици, дипломати, предприемачи, другари. Имаше и доста представители на арт средите, измежду които Васил Найденов, Богдана Карадочева, Стефан Димитров, Йорданка Христова, Калин Сърменов, Георги Мамалев, Антон Радичев, Адела Пеева, Нора Нова и Мариус Донкин, който беше водещ на вечерта.

Вежди Рашидов е роден на 14 декември 1951 година в град Димитровград. Завършил е Националната художествена академия в София. Той е български ваятел и министър на културата в кабинета на Бойко Борисов (2009-2013 и 2014-2017). Член-кореспондент е на Българската академия на науките (БАН) от 2004 година Понастоящем е ръководител на Комисията по културата и медиите в Народното събрание.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР