снимка Булфото24 май е специална дата за всички нас. Това

...
снимка Булфото24 май е специална дата за всички нас. Това
Коментари Харесай

Пловдивският кмет: Днес е специален празник за всеки от нас

снимка Булфото

" 24 май е специфична дата за всички нас. Това е най-светлият, най-красивият, най-емоционалният празник. На този ден показваме своята дълбока благодарност и поклонение пред делото на светите братя Кирил и Методий и всички, които са посветили живота си на българската книжнина и нематериалност. " Това написа пловдивският кмет по случай днешния ден Здравко Димитров, предаде .

24 май е специфична дата за нас българите, тя ни зарежда със мощ и горделивост от достиженията на нашите духовници и книжовници, тя е нашият спомен от детството, почитта ни към предишното и светлата вяра за бъдещето ни. Няма българско сърце, което да не трепва под звуците на химна " Върви, народе възродени “.

Скъпи учители, желая да изразя своята благодарност за Вашия труд и старания в името на просветата и образованието на децата. През миналата тежка за целия свят година, в изискванията на пандемия и международна рецесия, българското обучение сподели, че мощният и хладнокръвен български дух може да победи всички трудности и компликации. Общинската просветителната система сподели своята иновативност и адаптивност в онлайн среда. Община Пловдив е водач в България в използването на отдалечено образование и облачни технологии и сме горди от този факт.

Скъпи възпитаници, поисквам Ви да запазите искрата на познанието и жаждата за асимилиране на нови познания и умения. Бъдете любознателни и упорити, и не забравяте, че познанието дава благоприятни условия да следвате фантазиите и да отстоявате идеалите си.  Вие сте нашето бъдеще и от Вас зависи да създадете по-мъдър, по-разумен и по-справедлив свят.  

Честит празник на българската писменост, култура и просвета и на славянската словесност!

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР