Снимка: Буфото, архивСилно земетресение бе регистрирано в Япония. То е

...
Снимка: Буфото, архивСилно земетресение бе регистрирано в Япония. То е
Коментари Харесай

Силно земетресение в Япония

Снимка: Буфото, списък

Силно земетресение бе записано в Япония. То е с магнитуд от 6 по скалата на Рихтер и раздруса тази заран крайбрежието на префектура Фукушима в североизточната част на остров Хоншю, съобщи ТАСС.

Няма данни за потърпевши и опустошения, нито заплаха от поява на високи талази цунами, заяви националното Метеорологично ръководство, изпълняващо функционалностите на сеизмична работа.

Епицентърът на труса е бил на дълбочина 40 километра под дъното на океана. Земетресението е записано в 8.58 ч. тази заран (23.58 ч. по Гринуич в четвъртък). Трусът е бил усетен на забележителна част от територията на остров Хоншю, в това число и в столицата Токио.

За известно време след труса са спрели скоростните влакове, само че придвижването им е към този момент обновено. Не са регистрирани отклонения от нормите в атомните обекти на острова, измежду които е и АЕЦ " Фукушима-1 ".

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР