Снимка bTVПремиерът Бойко Борисов постъпи цинично, да не кажа просташки.

...
Снимка bTVПремиерът Бойко Борисов постъпи цинично, да не кажа просташки.
Коментари Харесай

Румен Петков: Борисов постъпи цинично, не може да сравняваш Левски с мигрантите

Снимка bTV
Премиерът Бойко Борисов постъпи цинично, да не кажа дебелашки. Не може да сравняваш тези жители, които прескачат оградата, с Васил Левски. Това сподели в предаването „ Тази заран ” по bTV Румен Петков, член на АБВ.

„ В този ред на мисли и „ Бистришките тигри ” могат да я прелетят с държавния аероплан ”, сподели Петков.

„ Друг е въпросът, че имало двама недоволни от „ Бистришките тигри ” на конгреса на ГЕРБ, които са колебали дали да гласоподават за премиера Борисов, защото от 5 година не са се качвали в държавния аероплан, само че господин Цветанов е овладял нещата ”, добави той.

Той дефинира отчетно-изборното заседание на ГЕРБ като „ конгрес на нестихващия национален възторг ”. „ Продължават да валят телеграми от цялата страна от обособени жители и цели трудови колективи към господин Борисов във връзка единомислещото му избиране ”, сподели Румен Петков.

„ Ако би трябвало да обобщим тази политическа сила от последните 20 дни – два конгреса една цел – „ ние не щем ония ”, уточни той.

Българска социалистическа партия свика конгрес да разгласи, че желае избор на съмнение на ГЕРБ, ГЕРБ на собствен ред свика контраконгрес, с цел да каже, че в никакъв случай няма да са с Българска социалистическа партия. За политика и дума не става, съобщи членът на АБВ.

„ Хората по света и в България допреди няколко години, вършат конгреси, с цел да се постави политическа рамка, да се каже по какъв начин ще се ръководи, кои са целите. В последните месеци и години в България вършим конгреси да кажем кого не щем ”, означи той.

По думите му двете партии, усещайки потребността от една друга, се легитимират посредством взаимни обвинявания със устрема да няма други на терена.

Нека да оставим Светия синод да събере целия размер нужна информация, да го проучва и да работи по отношение на каноните, сподели Петков във връзка със съвещанието на Светия синод, който ще разиска обсъди писмото на Македонската православна черква да одобри Българската за своя църква-майка.

В момента притискаме Синода да избере сред две вероятни неверни решения. Едното е: Веднага признайте и станете църва-майка, а второто е: Не признавайте, означи той.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР