Снимка: bTV Едно от емблематичните лица на bTV - Юксел

...
Снимка: bTV Едно от емблематичните лица на bTV - Юксел
Коментари Харесай

Редакцията на bTV Новините отличи своите журналисти с най-ярки постижения през 2023-та

Снимка: bTV

Едно от емблематичните лица на bTV - Юксел Кадриев , бе отличен със специфична премия за повсеместен принос в развиването на bTV Новините, за своя професионализъм и отдаденост на телевизионния екран. Като водещ с хиляди часове ефир на излъчвания вести, показващи най-важните събития в българския и международен живот, Юксел Кадриев е измежду публицистите с най-високо зрителско доверие. 

Репортер на годината на bTV за 2023 година стана Петър Нанев . Дългогодишен ефирен публицист с извънреден опит, изключително в проверяващата публицистика, Петър Нанев в ролята си на настоящ изпълнителен редактор на bTV Новините посети през октомври 2023 година военния спор в Ивицата Газа и стана първият български кореспондент, който предаваше директно от епицентъра на горещите събития. Освен актуалното отличие, Петър печели още два пъти наградата за кореспондент на годината през 2015 година и 2017 година

Снимка: bTV   

Най-добрият измежду операторите за 2023 година е Красимир Първанов , който печели влиятелното отличие за първи път.

Операторът на bTV Новините бе в специфичния екип в конфликтната точка в Близкия Изток и снима мощни и въздействащи репортажи за ужаса и нещастието на войната. При изключително рискови, сложни и тежки условия, с безспорна отдаденост и кураж в територии в Ивицата Газа, Красимир показа на българските фенове професионално издържани и доста прочувствени фрагменти. 

Снимка: bTV  

Продуцентите на новинарски излъчвания и настоящи излъчвания са хората, които създават структурата на новинарските излъчвания и излъчвания, и ръководят зад кадър всички ефири за феновете на bTV.

Признание за своя професионализъм и безрезервност като продуцент на bTV Новините за 2023 година получи за трети път Росен Цветков , прочут на феновете като одобрен проверяващ публицист с редица оценки, както и като създател на фактчекинг графа " Провери обстоятелствата " в " 120 минути ".

Снимка: bTV
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР