Снимка: bTV Данните на пипълметричната агенция ГАРБ за 2 април

...
Снимка: bTV Данните на пипълметричната агенция ГАРБ за 2 април
Коментари Харесай

bTV спечели битката за зрителския интерес в изборния ден

Снимка: bTV

Данните на пипълметричната организация ГАРБ за 2 април демонстрират, че феновете са избрали изборните студиа и новинарски излъчвания на bTV пред останалите във възрастовата група 4+.

Снимка: bTV

Специалната стратегия показа преплитане на най-важното от деня в цялата страна и чужбина с включвания на репортерите и кореспондентите с настояща информация за гласуването, извънредни посетители в 360-градусовото студио на bTV Новините и в изнесеното студио в Триъгълника на властта, следствия за търговия с избор и първи резултати от екзитполовете, показани посредством добавена действителност.

Снимка: bTV

Специалното издание на " Лице в лице " от 16 до 17 ч. предложи качествена журналистика, като диалозите на водещата Цветанка Ризова и нейните посетители са привлекли към bTV 21.6% от гледащите телевизия по отношение на 15.7%, които са избрали идната по резултати телевизия:

Голямото изборно студио стартира в 17 ч ., където в два разнообразни студийна сета водещи бяха Антон Хекимян и Мария Цънцарова и Светослав Иванов, а в Ларгото в София - Златимир Йочев и Ванина Недкова. Общо 24.1% от телевизионните фенове са избрали програмата на bTV в часовия диапазон 17 - 19:00, което още веднъж отрежда първо място на медията. Kато безспорна численост феновете на bTV са над 403 хиляди по отношение на 338 за втората по гледаемост телевизия в този слот:

Едночасовата обедна емисия на bTV Новините в 12 ч. с Виктория Петрова и Юксел Кадриев е водач в този часови диапазон с 24.8% от всички гледали телевизия по това време, а централната емисия на bTV новините от 19 ч. притегли 30% от феновете, или над 634 хиляди, задържайки лидерската позиция измежду всички канали:

Вечерният избирателен сегмент " Парламент 49: Време за избор ", който стартира в 19:30 е предпочетен от 24.4% от гледащите телевизия, като приблизително 469 хиляди индивида са гледали над 5-часовото предаване:

Излъчването на програмата онлайн в интернет платформата btvplus.bg от 4 следобяд до 1 след среднощ е проследено от над 57 хиляди потребителя, а специфичната секция на btvnovin i te.bg , която събра на едно място всичко най-важно в действително време, означи скок на визитите в уеб страницата със приблизително 126% по отношение на резултатите за последните четири недели, достигайки над 610 хиляди визити. Сайтът бележи растеж и по отношение на предходния избирателен ден на 2 октомври 2022 година, когато имаше над 523 хиляди визити. Дигиталният отдел още веднъж предложи особено наличие за онлайн потребителите с извънредни изявленията и фрагменти от кухнята през изборния ден.

*Според данни на ГАРБ за 2 април за възрастова група 4+

 

*Материалът е възложен от bTV Media Group

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР