Снимка: БТАСедем души бяха убити при два по всяка вероятност

...
Снимка: БТАСедем души бяха убити при два по всяка вероятност
Коментари Харесай

„Трагедия след трагедия“: 2 ученици и други 7 души бяха убити при три отделни инцидента със стрелба в САЩ

Снимка: Българска телеграфна агенция
Седем души бяха убити при два по всяка възможност свързани между тях случая със пукотевица във плантация за гъби и транспортна компания в крайбрежния калифорнийски град Халф Мун Бей, на към 48 км от Сан Франциско, съобщи Българска телеграфна агенция.

Според представители на локалните управляващи четирима души са били убити във фермата, а още трима в транспортната компания в покрайнините на Халф Мун Бей.

Полицията е арестувала 67-годишният обвинен от азиатски генезис Чжао Чунли, който не е оказал опозиция при задържането.

Засега не е ясно дали двата случая са свързани, макар че съгласно управляващите обвиненият е работил за една от компаниите.

Шерифската работа на окръг Сан Матео, към който спада и Халф Мун Бей, написа в Туитър, че към момента не се знае нищо за претекстовете на причинителя, само че той е арестуван.

Полицията оповестява, че е задържала обвинения на паркинга на полицейския сектор в Халф Мун Бей, а в колата му е намерено оръжието на закононарушението.

Тази нова всеобща пукотевица става по-малко от 48 часа, откакто нападател също от азиатски генезис в зала за танци покрай Лос Анджелис, която офанзива губернаторът на Калифорния Гавин Нюсъм не пропусна да осъди, показва Франс прес.

„ Трагедия след покруса “, написа Нюсъм в Туитър.

При различен случай вама възпитаници бяха убити при пукотевица в учебно заведение, намиращо се покрай централната част на столицата на американския щат Айова – град Де Мойн. Още един човек, който е преподавател в образователното заведение, е тежко ранен и му следва интервенция.

Стрелбата е открита по време на час в границите на просветителната стратегия „ Да стартираме още тук “ за възпитаници в риск, учредена от рапъра Уил Холмс, прочут още с псевдонима си Уил Кийпс.

Екипите на незабавната помощ са били извикани в учебното заведение малко преди 13.00 ч. локално време, само че не са могли да оказват помощ на двамата простреляни възпитаници, които са умряли от раните си в болничното заведение.
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР