Снимка: БТАОтвориха за движение главния път Бургас - Варна, в

...
Снимка: БТАОтвориха за движение главния път Бургас - Варна, в
Коментари Харесай

Отвориха за движение главния път Бургас - Варна. На прохода Шипка вали сняг, видимостта е ограничена

Снимка: Българска телеграфна агенция

Отвориха за придвижване основния път Бургас - Варна, в частта от Обзор до Свети Влас. Той беше затворен поради преваляванията от сняг. Ришкият проход е отворен, само че единствено за леки коли до 12 тона. Към момента не се оповестява за закъсали коли. Обилен снеговалеж има и на територията на Община Средец, само че на място са снегопочистващи екипи и там няма проблем с пътищата. Въпреки това водачите, които пътуват в региона, би трябвало да бъдат с нараснало внимание, оповестява Българска национална телевизия.

На прохода “Шипка ” времето е облачно и вали сняг. Пътните настилки са заснежени и обработени, видимостта е понижена до 50 метра заради мъгла. Това оповестиха за Българска телеграфна агенция от Областното пътно ръководство (ОПУ) в Стара Загора. Температурата в прохода е минус 4 градуса, на терен работят две снегопочистващи машини.

Облачно е и в Прохода на Републиката времето. Там също вали сняг. Пътните настилки са изчистени и мокри, температурата е минус два градуса, а видимостта е добра, има машини на терен.

На автомагистрала “Тракия ” в област Стара Загора вали дъжд, пътните настилки са мокри. Видимостта е добра. На Автомагистрала “Марица ” към момента вали сняг, пътните настилки са заснежени и обработени.

Инфо: Българска национална телевизия, Българска телеграфна агенция

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР