Снимка: БТАДенков бе избран за премиер с гласовете на 132-ма

...
Снимка: БТАДенков бе избран за премиер с гласовете на 132-ма
Коментари Харесай

Читатели на “Гласове”: “Умните и красивите изхвърлиха лятото на 2013-та от своето времеубежище

Снимка: Българска телеграфна агенция

Денков бе определен за министър председател с гласовете на 132-ма депутати, измежду тях Карадайъ и Пеевски.  " 1:0 за Долче и Габана и Сицилиевата котловина " ;  “БРАВО, на чагъртачите... отлично! ”; “Всички министри да си окачат великите думи на един случайник: " Егати страната, щом аз съм министър! ": безкомпромисният народен разбор в рубриката ни " Вашите гласове ". Ако коментарът ви не е измежду тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е заличен, формулирайте го по различен метод и запазете положителния звук! Публикуваме мненията на нашите анонимни читатели без редакторска интервенция.

 

медиен специалист

1:0 за Долче и Габана и Сицилиевата котловина.

 

smb

Сега е момента някогашният правосъден министър в едно от държавните управления на бибко Христо Иванов да отвори шампанското, тъй като правосъдната МУ промяна стартира!

 

ММ93

БРАВО, на чагъртачите... отлично!

 

Лятото на 2013-та

Днес " умните " и " красивите " изхвърлиха лятото на 2013-та от тяхното времеубежище. Но както сподели един графоман, предишното да стои в предишното. Бедно лято на 2013! Защо не отиде на море?

 

Ами в този момент?

Новото, европейско насочено държавно управление, даде куп обещания за ярко бъдеще, а холандците споделят, че кораба потъва

 

Анонимен робот

Свършват за популацията, за тия дето ги харчат има в обилие.

 

Зодия Прасе

Парите на Европейски Съюз свършват. Изходът е единствено един и включва поредност от ограничения - да създадат още веднъж локдаун, да забранят на редица предприятия да работят и да заплащат на служащите за това, че си стоят вкъщи; да закупят още " ваксини " ; да вкарат още наказания против Русия, да продължат да въоражават Зеленски; въглищните и нуклеарните централи към този момент затвориха, само че са пропуснали водноелектрическите. Да затворят и тях, защото смущават перисталтиката на сомовете. О, и да не забравяме насилието над дами. Да се предизвикват голи паради под лозунга " На всеки мъж съгласно опциите, на всяка жена съгласно потребностите ".

 

Айде в този момент!

Майната им на парите на Европейски Съюз, значимото е Украйна да победи Русия. Другото няма значение. Ааа, и ние да влезем в Шенген и в Еврозоната! Сън не дремя и го сънувам тоя Шенген, събуждам се и отново отначало. Добре, че Пеевски се захвана с Конституционната промяна, да оправим най-сетне нещата.

 

Ретранслатора

Може ли и дневният ток да нарастне с 150%, в случай че това би повлияло за успеха над гадният Путин. Тъй де, както едно време, да отделим 5 лв. за успеха на Сандинистите над американския империализъм! Ако не знаете защо става въпрос, давам безвъзмездни съвещания!

 

Чиститоооу!

И, както сподели някой нагоре, това е единствено началото. Да изчакаме да пристигна зимата. Тогава ще имаме един прелестен уравновесен бюджет, с помощта на финансовия кокор, който няма да се занимава с енергийни обезщетения и прочие лигавщини. За по-неуките, които не схващат какво значи " уравновесен бюджет ", този същият кокор към този момент изясни термина преди време: значи " Да го д@хат бедните "

 

Коалицията " ала-бала " вони

«Войната до последния украинец може да стане война до последния европеец».

 

Честито!

Пожелавам на всички министри и искащи да ръководят да си окачат в кабинетите или за по-сигурно да си татуират на ръката великите думи на един случайник: " Егати страната, щом аз съм министър! "

 

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР