Снимка: БТАСлед седем избора - пълен хаос. Подправени избори и

...
Снимка: БТАСлед седем избора - пълен хаос. Подправени избори и
Коментари Харесай

Борисов гневен към Найо Тицин: Кажи на Кирил Петков, че вече няма смисъл да идва. Приключихме!

Снимка: Българска телеграфна агенция


" След седем избора - цялостен безпорядък. Подправени избори и безпорядък в София. Само преди няколко дни ми зададохте въпроса за какво бойкотираме този съвет. Както в страната, по този начин и там не могат да се оправят. Когато аз станах кмет нямах нито един мой консултант. Управлявах две години и по-късно ме избраха отново. Флашките са подправени. Ще има избори за кмет, само че няма потребност от избори за общински съвет. Няма сглобка. Опозиционните партии в съвета дадоха едно време да се случи нещо. Но то не може да се случи с такива кметове и с внуците на Държавна сигурност. Общинският съвет няма да работи. Това са хора, които не могат. Няма кого да поддържаме. Вчера в случай че не беше минало това, през днешния ден щяхме да сме към този момент на избори. Време е за избори на кмет ", заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов приказва пред публицисти в Народното събрание. 

" Не са ни давали комисии, ние сме си ги взели. Терзиев ли ще ми дава на мен, внучето на Държавна сигурност, която умъртви дядо ми ", скочи Борисов. 

" Седем пъти не можаха. Вчера отново не можаха. И партиите взеха решение този пъкъл да се удължи още известно време, нима създадат нещо. Тези хора ги интересуват единствено пари и постове ", продължи някогашният министър председател. 

" Вчера, Найо, съм покъртен от акад. Денков, който сподели, че желал външно министерство, с цел да се чувал гласът на ППДБ. Не да се чува гласът на България, на държавното управление, на народа, а вашият глас на Политическа партия. Сега като вашите министри сте отишли в Съединени американски щати, чий глас се чува ", попита Борисов. 

" Кажи на Кирил, че няма смисъл да идва. Приемаме последното, което съм му заречен - закона за плажовете, и завършваме ", обърна се водачът на ГЕРБ към намиращия се наоколо пиар на " Промяната " Найо Тицин.

" Ясно и тъкмо. Мария Габриел - министър председател, външно министерство на ГЕРБ, който да пази националните ползи. Всички други министри, зам.-министри и регионални шефове за тях. Вчера Кирил Петков ми беше написал: " Държиш ли си на мъжката дума? " И тъй като си държа на думата, през днешния ден Нанков вкара като изключителна точка този закон за плажовете ", разкри водачът на ГЕРБ.

" Всичко това завършва, до момента в който те одобряват министерствата като изход да се чува какво вършат Политическа партия ", отсече Борисов. 

" Сега Асен Василев в Щатите не си приписва заслугите за бюджета и за законите, които приехме. Дали Румен Радев (министърът на енергетиката) не си приписва нуклеарните реактори и диверсификацията на нуклеарното гориво. Дали министърът на стопанската система не си приписва това, което направихме в защитата за бронетранспортьорите. И в случай че си приписват, дано знаят, че сме създали по този начин, че нашите евроатлантически сътрудници да знаят чии са заслугите ", съобщи Борисов. 

" Противно ми е политическото номадство. Както и че депутати от Политическа партия гласоподават с " Възраждане ". С никого не сме съгласували поддръжката за избор на ръководител. За три месеца единствено слушаме, че някой им е отговорен ", добави той.

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР