Снимка: БТАМалко снежец да падне и територията се блокира. Червен

...
Снимка: БТАМалко снежец да падне и територията се блокира. Червен
Коментари Харесай

Читатели на “Гласове”: 2 млн. българи без ток! На Путин всички Шахеди, пуснати заедно, не могат да нанесат такива поражения !

Снимка: Българска телеграфна агенция

" Малко снежец да падне и територията се блокира. Червен код в главите. Некадърност и тъпотия. Затваря се. Пътища и ток няма. Започва притчата за Падналите дървета и екипите. Ротация, дерогация, идиотизация. Малка микроскопична територийка, в миналото била страна, с шепа изчезващ народец подложен на наставления, безумия, акции, комисии, отъпяване, електронни предписания, смъртност и ротация. Какво ще каже НАТО, нашия бункер, натовския Шенген за падналите дървета и екипите на място " ; " Радвайте се на снега, единствено той остана безвъзмезден! ": безкомпромисният народен разбор в рубриката ни " Вашите гласове ". Ако коментарът ви не е измежду тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е заличен, формулирайте го по различен метод и запазете положителния звук! Публикуваме мненията на нашите анонимни читатели без редакторска интервенция. 

 

Шегобиец

2 милиона може да са без ток, шпековия " колбас " на " Орехите " може да е 47.50лв, бензина може да е съвсем 3 лв., деца може да няма останали да се раждат, ѝно значимото е, че на Путин му е зле! Ура, приятели!

 

Два милиона българи изумени!!

Без ток, без сила! Това на Путин всички " Шахеди ", дронове-камикадзе, пуснати по едно и също време не могат да нанесят такива провали! Денков и съ-кретените му са ОМП против БГ популацията.

 

“ половин милион семейства ”?

Та това е съвсем 1/3 българи.

 

три морета а?

Тоя министър защо е? Да ни осведоми и да дава брифинги? Да прави разбори и тактики?. За какво е необходим министър. Той не е нужен откакто 2000000 българи са без ток. В резултат на неговото безхаберие милиони българи са без ток а да оставим вредите,притесненията,вредите на милиони хора и така нататък Но той дава брифинги,интервюта,че няма ток, щото дърветата са отговорни, имат листа и падат от снега и духа вятър. Времето е отговорно,зима е и вали сняг. Пак добре,че хусите още не са пристигнали да ни отвлекът у Африка!? Вярно страна няма има еврокомисия, реплика и фигуранти лапачи,ама въпреки всичко малко морал а и позор би трябвало да е останал у тия революционери. Иначе празни приказки колкото щеш,ала бала туп.

 

пътищата на триморците и аления код

Малко снежец да падне и територията се блокира. Червен код в главите. Некадърност и тъпотия. Затваря се. Пътища и ток няма. Започва притчата за Падналите дървета и екипите.Ротация,дерогация,идиотизация. Малка микроскопична територийка,някога била страна, с шепа изчезващ народец подложен на наставления, безумия,акции, комисии, отъпяване,електронни предписания,смъртност и ротация. Какво ще каже НАТО, нашия бункер, натовския Шенген за падналите дървета и екипите на място.

 

А за какво е бил затворен?

А за какво е бил затворен? А, сняг имало. Мислих, че е някаква особеност през юни, само че в този момент погледнах календара — почти декември. Нищо де. Няколко дни непръскане с химии са няколко дни спестени пари в джоба. Никой н е е очаквал такова нещо през зимата тук. Никой. Все отново световното стопляне е в силата си и няма по какъв начин да падне сняг. Никакви шансове няма. Учените го споделиха. Политиците го споделиха. Икономистите го споделиха. Данъците ни го споделиха и не престават да ни го споделят. Със сигурност е дезинформация на Путин. Няма да виждам през прозореца, че съм затъмнил тука за един американски сериал. Зная, че на открито е топло и няма сняг. Зная, че на открито е топло и няма сняг. Зная, че на открито е топло и няма сняг. Вярвам на световното стопляне. Вярвам на световното стопляне.

 

тралала

Правителството и държавните институции разчитаха на световното стопляне, само че уви, на 25-ти ноември зимата взе, че ги изненада. Хубаво, че алхимикът не е минпред на Швеция, че шведите трябваше цяла зима, към 4-5 месеца, да стоят у дома. На некадърниците, въпреки и университетски, зимата им е отговорна.

 

Cicero

Да свика незабавно съвещание, с цел да си подаде оставката този некомпетентник. В края на ноември няколко сантиметра сняг го изненадал...

 

Гражданин

ИЗВЪНРЕДНО? С един сняг не могат да се оправят, само че желаят в Шенген. А пътищата и автомагистралите ни, потънали в мрачевина, без табели и осветяване, цялостни с дупки и кръпки? Само един образец пътищата до Ивайловгард и Маджарово, са цялостна тъга. Пътувах вечер мрачно като в рог, дупка до дупка. Никакви табели. Питах се, в случай че един чужденец попадне на тези пътища по какъв начин ще се оправи?! НИКАК. За по този начин нар. автомагистрала " Тракия " няма да разясня. Всички пътуват и виждат какъв " шедьовър " е. Затова не ревете, че заслужавате да сте в Шенген!

 

Мунчо фигурантов

Ма къде са проходимите БТРи, а? По села и паланки кой ще носи хляба? 35 см сняг и пътища вода ток стопират. Дърветата падат. Червен код. Ами в случай че хусите дойдат,как натовската техника ще се придвижи да ни отбрани? Феноменът да даде инструкции за излизане от бункера с целия екип и на терен при падналите дървета.

 

Отвратен

Почистването би трябвало да е в ръцете на общините, а не на частни компании, които не правят нищо, с изключение на да прибират нашите пари. Всички действия, свързани с разчистване, поправки, залесяване на паркове и градиини, осветление и така нататък, би трябвало да са в ръцете на общините, а не на медиатори! Всичик обекти, свързани с националната сигурност - пътища, подземни благосъстояния, води, отопление, осветяване и така нататък - в ръцете на страната! В резултат на непрекъснати " промени ", страната и общините се отдръпнаха от всичко, а на тяхно място се наместиха медиатори. Истинските промени допускат не съсипия, а строеж в името на обществената сигурност на българските жители.

 

На Боко магарето

Да помолят Украйна да им даде 1 БТР да издърпат закъсалите! Или да изчакат Брадли да пристигна след 20 години....

 

Жълтопаветник

На никой не му пука за глухата провинция.

 

Радвайте се на снега

Само той остана безвъзмезден!

 

“ Заради тежката зимна конюнктура ”

Все още е есен. Зимата стартира от 22-ри декември. Какво ще се прави когато настъпи зима?

 

Мунчо,ротацията и дерогацията

Да си пуснем Одата на насладата! Кога ще наложим следващия пакет наказания на Русия? А,кога?

 

Следвайте " Гласове " в Телеграм

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР