Снимка: БТА Кметът на селото Емилия Драганова разказа за БТА,

...
Снимка: БТА Кметът на селото Емилия Драганова разказа за БТА,
Коментари Харесай

Бик нападна собственичката си в самоковско село, жената е с опасност за живота

Снимка: БТА

Кметът на селото Емилия Драганова описа за Българска телеграфна агенция, че нападателният бик не за първи път основава неприятности. " Многократно съм предупреждавала ранената жена да продаде или отстрани бика, тъй като животното е нападателно ", сподели Драганова. По думите й преди няколко години потърпевшата изпуснала бика, до момента в който го пасе в околните поляни, и той подгонил деца от селото.

Емилия Драганова добави, че тази заран е посетила дома на ранената, дружно с началника на районно управление (на МВР) - Самоков гл. инсп. Янко Рогачев, с който ревизирали дали животните не са избягали от вкъщи и дали има такава възможност. По думите й няма заплаха животните да излязат от двора.

Снимка: БТА

Емилия Драганова описа още, че в същия ден преди да се случи случаят, чиновници от отдел " Екология " към Община Самоков, от Ветеринарна работа София област, от Българска организация по сигурност на храните и чиновници на районно управление (на МВР) - Самоков, са открили при инспекция в дома на ранената жена, че кравата е недохранена. Направени са наставления да бъде изринат оборският тор и да бъде почистена кошарата, добави кметът на селото.

След случая Емилия Драганова и съседите хвърлят през оградата на двора храна на всички отглеждани от потърпевшата животни. Тя посочи, че ранената жена гледа в двора си бик, кучета, крава и теле. " В двора на къщата има огромна каменна чешма с огромно корито, от която всички животни пият вода ", сподели още кметът на селото.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР