Снимка: БТА, архивДенков: Протестът на зърнопроизводителите е политически. Разрешаването на

...
Снимка: БТА, архивДенков: Протестът на зърнопроизводителите е политически. Разрешаването на
Коментари Харесай

Читатели на “Гласове”: Ретроградно ми е от българския политически елит

Снимка: Българска телеграфна агенция, списък

Денков: Протестът на зърнопроизводителите е политически. Разрешаването на вноса от Украйна е от изгода за всички жители.  " Цялото това зърно се изнася в колонии от Африка или колонии с сложени от американците марионетни послушковци като България. Тук цената на зърното се качва двойно и отново е по-евтино от българското. Така американските компании печелят крепко, българските производители банкрутират, а народът мре от какви ли не заболявания. Гарантирано от сглобката " ; " За каква просвета ми говорите бе, децата ни ще си сменят пола и ще ги вършиме джендъри, ще ядем скакалци и ще се друсаме с кока-кола! Това да ви наподобява на българията която познавахме! Даже и в най смутните соц времена не сме били толкоз жалки! " ;  “Денков, ние сме българи. Нашите ползи не съответстват с тези на непознати страни ”: безкомпромисният народен разбор в рубриката ни " Вашите гласове ". Ако коментарът ви не е измежду тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е заличен, формулирайте го по различен метод и запазете положителния звук! Публикуваме мненията на нашите анонимни читатели без редакторска интервенция.

 

роза

Денков, ние сме българи. Нашите ползи не съответстват с тези на непознати страни, колкото и както и да са ви платили, с цел да лъжете! Няма по какъв начин да се радваме на монсантовото, обеднен-ураново зърно! Нека евроатлантическите водачи да го разпраделят в своите страни!

 

Към политиците

Биха ли дали на децата и внуците си да ядат тези незнайни жита и други

 

Истината е една и тя е доста елементарна - споделя един жълтопаветник. Та в случай че си послужим с неговите думи, истината е следната.

Затова и нашите непоносимо подлоги подвигнаха възбраната. Защото това не е украинско зърно, а американско. Почти цяла Украйна е изкупена на безценица от американски компании, които сложиха Зеленски на власт с тази цел. Понеже страната не е в Европейски Съюз, там няма никакви условия за качество. Произвеждат зърно от ГМО семена, с най-евтините, само че и най-вредни и отровни торове и пестициди. Ползват е на ниска цена съветски петрол, нищо че са във война с Русия. По тази причина себестойността му е доста ниска, каквато в Европейски Съюз и България не може да се реализира заради условията на Европейски Съюз. Като прибавим и радиоактивните почви, картината става ясна. Цялото това зърно се изнася в колонии от Африка или колонии с сложени от американците марионетни послушковци като България. Тук цената на зърното се качва двойно и отново е по-евтино от българското. Така американските компании печелят крепко, българските производители банкрутират, а народът мре от какви ли не заболявания. Гарантирано от сглобката.

 

OLD

Решението за стартиране на ГМО в България е политическо и противоположно на националните ни ползи. Протестът е в отбрана на националните Ни ползи и тези на българските консуматори. Време е за Уволнение и бърза проверка на стореното от прокситата на англосаксите! Най-късно на 29 октомври.

 

Eeee

Всеки един митинг е политически, разследване от определни политики на държавното управление.

 

SapunRK

Да, политически е, щото извънредно време беше да избие отнякъде. А господин пишман учения е извънредно време да прочете малко книжки (тоя път наистина) и да разбере, че не може постоянно да се върви против течението и, че тези които го крепят, него и цирка към него, не са по-силни от народа му. Народ, който той невъзмутимо и съзнателно е предал и продал. И напук политик не се става.

 

Мария...

Най-рано тази вечер, или в понеделник зърнопроизводителите ще бъдат упрекнати, че са путинисти. А митингът ще бъде разгласен, като офанзива на спящи съветски кафези, задействани от Кремъл

 

онуфри

Ретроградно ми е от българския " политически хайлайф ".

 

ти да видиш

Докарахме я до там, пожарникар да е по-умен от учен.

 

факт

Явно евроатлантиците у нас са потребните идиоти на Америка

 

онуфри

Наглост до безспир! Дори и афганистанците и африканците не са си разрешавали такива гротескни изявления. Ти му приемаш жителите, подслоняваш ги, осигуряваш им храна, заслон, обучение и здравни грижи, а тоя ще твърди, че в случай че не получи още доста от всичко, същите тези " бежанци " ще дестабилизират своите домакини. Жалко, че целият Европейски Съюз (с изключение на Унгария) се ръководи от такива като него.

 

Valpet

Киевските управляващи по начало си пристигнаха на власт след терористичния акт, проведен от Съединени американски щати и наименуван " Евромайдан ", довел до изгонването от страната на законно определения президент Янукович. Нищо чудно, в случай че в този момент Съединени американски щати изискат да употребяват към този момент обиграните укро-терористи и във връзка с цялото Европейски Съюз. Хора, бдете!

 

Куци Коньов

Мутренски метод с такса " Спокойствие " - дайте парите, с цел да са ви мирни главите (държавите).

 

Red

Ако Зеля направи това..значи е ТОП сътрудника на Москва...

 

Югоагент

Днес обърнах внимание, че децата на улицата още се наскърбяват на пед...аст, което в сегашните условия на джендърство е похвално! България я има, само че не е бранд, нито е за обмен. България са душите на хората, които или закърняват или се омерзяват.

 

Феникс

Абе вие от напъни да ни осигурите банани ни направихте една от най долнопробните бананови републики! За каква просвета ми говорите бе, децата ни ще си сменят пола и ще ги вършиме джендъри, ще ядем скакалци и ще се друсаме с кока-кола! Това да ви наподобява на българията която познавахме! Даже и в най смутните соц времена не сме били толкоз жалки!

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР