Снимка: БТААко не искат Габриел да бъде и премиер, и

...
Снимка: БТААко не искат Габриел да бъде и премиер, и
Коментари Харесай

Борисов: Ако не искат Габриел да е премиер и външен министър, ще излъчим друг външен министър

Снимка: Българска телеграфна агенция

" Ако не желаят Габриел да бъде и министър председател, и външен министър, ние ще излъчим нов външен министър ". Това съобщи водачът на ГЕРБ и напомни, че преди девет месеца с ПП-ДБ да се споразумели на ротацията Денков и Габриел да се разменят по този начин, както е записано и в документа, оповестен в уеб страницата на Министерски съвет. " Мария да стане министър председател, а Денков - учебен министър. Ние имаме единствено едно министерство - Външно ", означи още Борисов.

Той заяви, че в сряда е имал " комфортен диалог " в кабинета си с Кирил Петков. " Не съм разговарял с Лена Бориславова ”, посочи водачът на ГЕРБ. 

" Веднъж ПП-ДБ желаят да употребяват целия комфорт на поддръжката на Движение за права и свободи, а различен път - не ", съобщи Бойко Борисов. “Днес споделих на Пеевски повече, че не желая никой дружно да идва при мен. Срещите при мен ще бъдат като ги потвърдя и когато желая ”, разгласи той.

“ПП имат цялата власт с 30 депутати, те малко по малко изпадат. Дайте малко да се успокоят всички. Най-лесно е да идем на избори, само че не е вярно ", прикани Бойко Борисов.

Инфо: Нова телевизия

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР