Снимка БСПТова, което се коментираше от дни за БСП, вече

...
Снимка БСПТова, което се коментираше от дни за БСП, вече
Коментари Харесай

“БСП за България” подписа споразумение за общо явяване на изборите с АБВ и гражданската платформа на Кадиев

Снимка Българска социалистическа партия

Това, което се разясняваше от дни за Българска социалистическа партия, към този момент е реалност от през днешния ден.  “БСП за България ” подписа съглашение за общи политики и общо явяване на изборите за 46-о Народно събрание с АБВ и гражданската платформа на Георги Кадиев.

В него двете обединения поемат ангажимент да поддържат програмата на “БСП за България ”, да обединят напъните си за общ ляв фронт, за възобновяване на държавността, за правова и обществена България, за премахване на корупцията и смяна на модела на ръководство.  

Досегашните сътрудници остават такива и името на обединението “БСП за България ” не се трансформира. Всички ще показват своите претенденти за народни представители.

Окончателното решение ще бъде взето от Народно събрание на БСП. Продължават диалозите за разширение на обединението и с други партии и цивилен организации.

Крайният период за регистрация е 26.05.2021, оповестиха от пресцентъра на партията, представен от Novini.bg. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР